About Us

Hei rakkaat ystäväni, olen Dipanjan. Ensinnäkin, kiitos paljon vierailustani verkkosivustollani.

Nimeni on Dipanjan Pradhan Olen 20 -vuotias bloggaaja Westbengalista, Intiasta. Olen tämän blogin perustaja ja ylläpitäjä.

Vuonna 2020 päätin aloittaa bloggaamisen säännöllisesti, ja olen erittäin intohimoinen ja omistautunut kirjoittamaan sisältöä blogiini www.dipanjanpradhan.com

Miksi aloitin tämän blogin?

Olen ollut lapsesta asti erittäin kiinnostunut kriketistä. Tykkään pelata krikettiä ja myös katsella krikettiotteluita. Olen erittäin kiinnostunut krikettietueista, krikettipelaajista ja krikettitilastoista.

Joten mielestäni minun on jaettava ajatukseni ja mielipiteeni blogissani dipanjanpradhan.com. Tästä blogista voit lukea laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä kriketistä suomeksi.

Kaikki tämän sivuston artikkelit ovat minun kirjoittamia. Olen aina innoissani voidessani luoda sisältöä blogiini ja investoida sataprosenttiseen tietooni ja vaivaani.

Future Goals of DipanjanPradhan.com

Olen Dipanjan on ainoa, joka kirjoittaa kaikki tämän blogin artikkelit. Aion tulevaisuudessa palkata lisää sisällön kirjoittajia ja teemme yhteistyötä. Päämotiivini on luoda käyttäjille arvokkaampaa sisältöä ja lisätä luottamusta heidän kanssaan.

Siksi olen aina valmis ratkaisemaan kaikenlaisia ongelmia, joita käyttäjät kohtaavat. Käyttäjät voivat ottaa minuun yhteyttä käymällä Ota yhteyttä -sivulla.

Lisäksi haluan tehdä dipanjanpradhan.comista ainutlaatuisen krikettiblogin. Missä kaikki kriketin ystävät voivat lukea tuoretta sisältöä blogissani.


About Admin

Name: Dipanjan Pradhan

Education: Engineering

Contact Email: pradhandipanjan82@gmail.com

Interests: Blogging, Cricket

Language Known: Finnish, English, Hindi

Dipanjan Pradhan Blogger


Follow Us On Social Media Last Updated: July 31, 2021