Top 10 Parasta Kansainvälistä Krikettiä Kaikkien Aikojen Maailmassa

Top 10 Best International Cricketers in The World of All TimeHei, kaikki olen Dipanjan Pradhan ja tervetuloa dipanjanpradhan.com.

Tässä artikkelissa kerron sinulle kaikkien aikojen kymmenen parasta kansainvälistä krikettimiestä. Myös heidän saavutuksensa ja ennätyksensä krikettihistoriassa.

1. Sir Donald George Bradman (Australia)

Kaikkien aikojen suurin krikettimies Sir Donald Bradman. Hän on ainoa pelaaja maailmassa, jonka lyöntikeskiarvo on 99,94. 52 testikilpailun avulla hän tekee 29 vuosisataa.

Tuolloin krikettiotteluita ei pelattu niin paljon kuin tänään. Kaikki asiantuntijat ja krikettisukupolvet o kutsuvat häntä tänään legendaksi.


2. Sachin Tendulkar (India)

Tendulkar, Intian oikeakätinen lyöjä, joka pelasi yli 600 + ottelua kansainvälisellä tasolla. Maailman korkein kansainvälinen ottelu.

Hänellä on epätodellisia ennätyksiä maailman kriketissä. Hän tekee yli 34 tuhatta juoksua kansainvälisessä kriketissä. He scored 100 centuries and many other records in international cricket.

Hänellä on Arjuna -palkinto, Khel Ratna, Padma Shri, Padma Vibhushan, Bharat Ratna -palkinto hänen nimessään. Sanon, että hän on maailman paras krikettimies ja monien nuorten krikettimiesten inspiraatio.

3. MS Dhoni (India)

Mahendra Singh Dhoni on nyt eläkkeellä kaikista kriketin kansainvälisistä muodoista. Ei ole epäilystäkään siitä, että hän on kymmenen parhaan krikettimiehen luettelossa.

MS Dhoni on tunnettu kapteenistaan. Hän on myös yksi Intian suurimmista krikettijärjestöistä.

Hän pelasi 90 testikilpailua, 350 ODI-ottelua ja 98 T20I-ottelua. Hän on myös ainoa pelaaja maailmassa, joka voitti 3 kansainvälistä turnausta Intian krikettitiimin kapteenina.

Vuonna 2004 hän aloitti kansainvälisen lentoliikenteen harjoittajansa mailapelaajana. Ensimmäisessä ottelussa hän sai loppu 0. Mutta kuka tietää, että hän luo historiaa seuraavien 15 vuoden aikana.

Sen jälkeen hänellä oli mahdollisuus kapteeniksi vuonna 2007 ICC World T20. Se oli ensimmäinen kerta, kun T20 World Cup -turnaus pelasi. Joten Intia voitti T20I-maailmancupin.

Hän voitti vuoden 2011 ICC CWC- ja Champions Trophy 2013 -turnauksen, jonka voitti myös MS Dhoni.

Vuoden 2014 T20 -maailmancupissa Intia pääsee finaaliin, mutta valitettavasti hävisi Srilankaa vastaan.

Mahendra Singh Dhoni voitti 110 ODI-ottelua kapteenina. Hän on kolmanneksi korkein kansainvälisenä kipparina.

Dhoni teki myös nopeimman leiman World Cricketissä, joka oli 0,08 sekunnissa.

Hänen kapteeninsa aikana Intia otti ensimmäisen sijan kaikissa muodoissa. Olipa kyseessä testikriketti, yhden päivän kriketti tai T20I-kriketti. Lisäksi hän on IPL-ottelun voittajakapteeni.

MS Dhoni on Intian viides korkein yhden päivän kansainvälinen juoksupisteittäjä. Hän pelasi viimeisen ottelunsa Uutta-Seelantia vastaan.

Dhonilla on paljon ennätyksiä ja monia saavutuksia. Olen varma, että maailma ei näe hänen kaltaista hahmoa ja kipparia.

4. Shane Warne (Australia)

Kymmenen parhaan krikettilistan kärjessä Shane Warne on listallamme nro 4. Yksi Australian ja maailman parhaista Aussie-jalkakiekkoista on koskaan nähnyt.

Hän on kuuluisa vuosisadan pallon toimituksestaan. Monet krikettiasiantuntijat sanovat, että hän on vuosisadan nro 1 spinner.

Hän on maailman toiseksi korkein ICC-testin wicket-takeer 703 testikäynnillä. Hän pelasi vain 145 testiottelua.

Shane Warne on liian monipuolinen keilailussa. Maailman paras lyöjä ei edes ymmärrä keilailuaan.

Shane Warnen kansainvälisessä kuljetusliikkeessä on 1001 heittoa. Tämän jälkeen, 21. joulukuuta 2006, hän ilmoitti vetäytyvänsä kaikista muodoista.

Sen jälkeen hän pelasi 55 IPL -ottelua, joissa hän otti 57 heittoa. Shane Warne on nyt 51-vuotias ja kommentoi BBL-turnausta ja muita krikettitilaisuuksia.


5. Brian Lara (West Indies)

Brian Lara on kaikkien aikojen kansainvälisen kriketin huippuluokan vasen lyöjä. Hän on yksi Länsi -Intian parhaista krikettimiehistä.

Hänellä on joitain särkymättömiä levyjä kantajallaan. Hän teki 501 ei Länsi-Intian ensimmäisen luokan kriketissä.

Lisäksi hänellä on kaikkien aikojen korkein testiottelupiste 400, ei Englantia vastaan yhdessä erässä. Hänellä on myös yli 20 000+ juoksua kansainvälisessä kriketissä.


6. Virat Kohli (India)

Kuuluisa ja maailmanluokan kriketti Intiassa. Olen varma, että jokainen teistä tuntee hänet. Tämä 32-vuotias oikeanpuoleinen lyöjä rikkoi monia ennätyksiä urallaan tähän asti.

Hän tekee ensimmäiset 10 000 ja 11 000 ODI -juoksua ja voittaa Sachin Tendulkarin. Lisäksi hän on ensimmäinen lyöjä, joka on saavuttanut 24 vuosisataa testikriketissä ja paras legenda Don Bradmanin ennätys.

Virat Kohli tekee yli 1000 juoksua vuodessa. MS Dhonin jälkeen hän on nyt Team Indianin kapteeni kaikissa muodoissa.

Virat on kolmas lyöjä, jolla on korkeimmat kansainväliset vuosisatat Sachin Tendulkarin ja Ricky Pontingin jälkeen.


7. Ricky Ponting (Australia)

Yksi menestyneimmistä australialaisista krikettimiehistä historiansa aikana. Ricky Ponting on yksi krikettimiehistä, joka voitti 2 ICC ODI World Cup -mestaruutta kansainvälisen kriketin historiassa.

Yli 27 tuhatta kansainvälistä juosta hän teki koko krikettialustallaan. Hän on yksi historian menestyneimmistä krikettimiehistä.

Lisäksi hän saavutti yli 100 testikilpailuvoitoa Australian krikettaajana. Ricky Ponting on ainoa pelaaja maailmassa, joka maisteli 3 ICC-krikettikilpailua kantajallaan. 1999 kapteenina, 2003 & 2007 kapteenina.

8. Sir Isaac Vivian Alexander Richards (West Indies)

Hän on yksi maailman parhaista krikettipelaajista. Jopa Sachin Tendulkar innoittamana myös Sir Isaac Vivian Alexander Richards.

Krikettikannattimessaan hän oli maailman vaarallisin lyöjä. Hän teki vuosisadan vain 56 toimituksesta testiottelussa.

Tuolloin se oli nopein vuosisata testikriketissä. Vuonna 2016 Brendon Mccullum rikkoi ennätyksen Australiaa vastaan.

9. Muttiah Muralitharan (Srilanka)

Mutih Muralitharan on kaikkien aikojen parhaiden krikettipelaajieni yhdeksäs. Hän on legenda Srilankasta.

Yksi suurimmista oikeanpuoleisista spinneristä, joka osallistui 19 vuoden krikettiin Srilankalle. Hän oli varmasti hieno kehrääjä maailmassa.

Hän otti 800 testiheittoa, mikä on kaikkien kansainvälisten pelaajien korkein. Muralitharan otti yli 1300 + porttia koko krikettialustalleen.

2. huhtikuuta 2011 World Cup -finaalissa hän pelasi viimeisen ottelunsa Intiaa vastaan. Loppujen lopuksi hän on maailman kriketin menestynein kehrääjä ja ilmeisesti Sri Lankalle.

10. Rahul Dravid (India)

Intian kriketti Rahul Dravidin muuri turhautti kaikki testikriketin keilaajat. Hän on nyt Intian U-19-joukkueen virallinen valmentaja.

Hänen lyöntitaito ja muut krikettikuvat olivat niin tarkkoja. Hän oli ensimmäinen intialainen kapteeni, joka voitti koeottelun Etelä -Afrikan maaperässä.

Lisäksi hän on ensimmäinen lyöjä testikriketin historiassa, joka koki yli 30000 tuhatta toimitusta testikriketissä.

Hänen panoksensa Indian Cricketiin on aivan erinomainen.

Conclusion

oten, kaverit, nämä ovat kymmenen parasta kansainvälistä krikettiä maailmassa. Toivottavasti pidit tästä artikkelista.

Jos sinulla on kysyttävää, voit kommentoida alla tai lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen
pradhandipanjan82@gmail.com. 

Kiitos tämän artikkelin lukemisesta loppuun asti. Voit lukea kaikki muut artikkelit blogistani.

Lähetä kommentti

0 Kommentit